Wilt u met uw bedrijf echt goed gevonden worden binnen zoekmachine Google? Beter gevonden worden op Google is o.a. door het wegvallen van De Telefoon en Gouden Gids, en zo ook vele andere (print) media alleen maar belangrijker geworden. Een representatieve website alleen is al lang niet meer genoeg, want beter gevonden worden binnen Google zorgt er immers voor dat je beter zichtbaar bent voor potentiële nieuwe klanten. Maar hoe kan je beter gevonden worden op internet?

Mijn naam is Johan **** en ik ben zowel websdesigner, als professioneel Google SEO specialist, als professioneel SEA specialist waardoor ik ook officieel Google Partner ben. Daarnaast heb ik nu ruim 11 jaar ervaring met online marketing, waardoor ik de aangewezen persoon ben om uw bedrijf of onderneming te promoten.

Complete website voor €295,-, een complete webshop voor €395,-

Bij mij heeft u al een complete SEO Wordpress website voor €295,-, of een complete website met SEO webshop voor €395,-. Ik lever mijn websites en websites met een webshop altijd volledig responsive, waardoor ze goed en gebruiksklaar zijn voor alle denkbare apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, desktopcomputers met alle soorten en maten schermen etc, etc. Uiteraard hou ik ook rekening met de verschillende besturingsystemen als Android van Google, IOS van Apple en uiteraard ook Windows van Microsoft. Dat design bij mij een hele grote rol speelt, kunt u zien aan mijn portfolio, al zorg ik er als Google Partner ook altijd voor dat de website en/of webshop goed vindbaar is binnen Google search. Wat heeft u anders aan een representatieve website, met een prachtig design, als uw potentiele klant de website niet kan vinden om hem te bezoeken. Ik heb een ruime portfolio van zeer tevreden klanten die ik u op aanvraag graag toon.

Google Ads, Display, Shopping of SEO campagne laten bouwen tegen een uurtarief van €25,- per uur.

Tegen een uurtarief van €25,- per uur, bouw ik een Google Ads, Display, Shopping en/of SEO campagne voor u. Ik heb zoals eerder gezegd inmiddels meer dan 11 jaar ervaring met SEO en SEA. Ik draai Google Ads campagnes (voorheen Google AdWords genaamd) met budgetten van €100,- per maand voor bijvoorbeeld de lokale kapper, of de lokale autogarage, maar zo ook campagnes met budgetten van €10.000,- per maand voor bepaalde grote webshops! Ook hierin heb ik een ruime portfolio van zeer tevreden klanten die ik u op aanvraag graag toon.

Ik heb klanten door heel Nederland, dus waar u ook met uw bedrijf gevestigd bent de locatie is voor mij nooit een probleem.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play