SPORT CONTENT
************* is in 2014 opgericht door Jordi ******** (Amsterdam, 1986) en heeft als doel om bedrijven te ondersteunen op het gebied van:

- Webdesign
- Internetmarketing
- Google AdWords & Analytics
- WordPress
- Social Media
- Marktonderzoek / marketingplan

JORDI SNIJDERS
Mijn oorsprong ligt in de fitnessbranche, hierbinnen ben ik in diverse commerciële functies bij verschillende grote ondernemingen werkzaam geweest. Sinds het bestaan van deze branche heeft er een sterke professionalisering plaatsgevonden waarbij men werd gedwongen om continu te moderniseren en te ontwikkelen. Er is binnen de fitnessbranche immers een commerciële veldslag gaande wat zal leiden tot een nieuwe situatie waarin uitsluitend de sterke bedrijven blijven bestaan.

Dat is een belangrijk punt in mijn huidige onderneming want mijn doorzettingsvermogen, commercieel inzicht en servicegerichtheid zorgen ervoor dat ik altijd streef naar een zo optimaal mogelijk resultaat. En dat is een vereiste als uw nieuwe partner in online marketing.

SAMENWERKING
Wanneer u kiest voor samenwerking, starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek stellen wij gezamenlijk door middel van analyse en behoeftebepaling doelen voor een bepaalde periode vast. Hierbij kijken wij kritisch naar wat ************* voor u kan betekenen. Als er uiteindelijk een goede plan van aanpak is samengesteld, gaan we direct voor u aan het werk. Dit gebeurt niet op basis van een langdurig en doorlopend contract: ************* kiest voor een flexibele samenwerking waarin uw tevredenheid voor ons elk uur van de dag prioriteit nummer één is. Geïnteresseerd? U kunt telefonisch, via e-mail of middels het contactformulier contact met mij opnemen. ************* hoopt u snel als klant te mogen verwelkomen
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play