Ben je op zoek naar iemand die jouw boodschap kan vertalen naar een heldere, leesbare en vindbare tekst? Als freelance tekstschrijver met een online marketing achtergrond ligt mijn specialiteit bij het creëren van content waarmee jij je doelgroep echt bereikt.

Ik heb ervaring met het schrijven en redigeren van online teksten en heb in het verleden content gemaakt voor diverse lifestyle- en vrouwenmedia, een kortingscodesite, een schoenenmerk, een trouwplatform en verschillende kleinere ondernemers. Daarnaast typ ik er dagelijks enthousiast op los om content te maken voor mijn eigen carrièreplatform en persoonlijke lifestyleblog.

Je kunt mij inschakelen voor pakkende websiteteksten, blogartikelen, productteksten, e-books, social media copy en meer. Met een flink portie inlevingsvermogen en passie voor schrijven kan ik niet wachten om met jou mee te denken en voor jou aan de slag te gaan.

Wil je meer over mij weten? Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden en wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play