Duurzame online groei voor jouw bedrijf is mijn passie!

Elke ondernemer wilt groeien en internet is daarvoor natuurlijk een geweldige methode. Toch in online marketing niet zo makkelijk als mensen denken, waardoor de advertenties geen tot weinig effect hebben. Maar geen zorgen, ik help je graag.

Ik help je graag met zoekmachinemarketing zoals het verbeteren van de positie van je website in Google, het maken van goedlopende advertenties en linkbuilding (belangrijke factor voor je Google ranking).

Daarnaast ben ik ervaren in social media marketing, zowel in het maken van content als het uitvoeren van goedlopende advertenties.

Het mooie van online marketing is dat alles meetbaar is. Dankzij het programma Google Analytics en Google Tag Manager maak ik alle resultaten meetbaar én krijg je dit in een maandelijks overzicht teruggekoppeld. Zo weet je zeker dat de advertenties nut hebben en waar je geld heen gaat.

Tot slot maak ik websites, waardoor ik jou en je bedrijf volledig kan ontzorgen. Als je online groei wilt ben ik de persoon die dat kan realiseren! Door mijn kennis van psychologie kan ik de conversie van je webshop of website verbeteren.

Wil jij ook duurzame online groei? Schroom niet om me een bericht te sturen!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play