Beste opdrachtgever,

Ik ben Project Manager EN 3D Designer en gebruik hiervoor SketchUp Pro. Hierdoor kan ik de eigenschappen van het ruimtelijke design gebruiken in projecten en communicatie eigenschappen gebruiken in mijn 3D opdrachten.

Als project manager ben ik open, toegankelijk, coachend, pragmatisch, communicatief en heb een proven trackrecord van 17 jaar internationale B2B delivery en development projecten. Parallel beheren van veelal ICT gerelateerde projecten met budgetten tot €10milj .
Mijn kracht zit in klanten tevredenheid, een hecht team opzetten wat boven zichzelf uitstijgt, doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Ik ben nooit uitgeleerd. Ik zal altijd streven een goede en open relatie op te zetten en te onderhouden met klanten, collega’s, partners en leveranciers. Bovenal streef ik ernaar dat het hele team met plezier kan werken.

Zijn er opdrachten met internationale teams naar internationale klanten of houd je het liever nationaal met een lokaal team, en zoek je een sterke menselijke project manager, dan ben ik degene die je zoekt.

Als 3D Designer maak ik gebruik van mijn project manager kwaliteiten en ben duidelijk en open in communicatie en opdrachten. Ik ben sinds oktober 2015 bezig als 3D Visualizer en gebruik hiervoor SketchUp Pro, iRender nXt en ben bezig met een haalbaarheids-studies van V-Ray, Lumen RT en Lumion3d.

Met vriendelijke groet,
Jos
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play