Kijken naar vandaag en inzetten op morgen zonder veel complexiteit. Ik ontwikkel groei in bedrijven die daar klaar voor zijn. Het geluk van de ondernemer is het succes van de onderneming.

Het heeft mij altijd geboeid wat bedrijven doen, hoe ze het uitvoeren maar vooral waarom ze het in de markt gezet hebben. Een eigen gemaakte bedrijfskundige kennis heb ik in ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven opgebouwd. In diverse functies en in mijn eigen ondernemingen heb ik veel ervaring opgedaan die ik graag overgeef aan bedrijven die daar hun voordeel van zullen hebben.

Ik voel mij happy op het strategische, organisatorische en tactische niveau in de MKB omgeving. Ik richt mij als adviseur en ondernemer op organisaties die de waarde van de klant als een prioriteit zien. Na onderzoek heb ik gezien dat er nog te weinig aandacht besteed wordt aan de daadwerkelijke klantwaarde. Het grootste groeipotentieel zal in de toekomst het nieuwe respect naar mensen zijn die wij ook wel klanten noemen.

Veel bedrijven laten kansen liggen door zich niet te focussen op dit belang. Ik ben er sterk op gericht de verbinding van klant en bedrijf te versterken om de commerciële voordelen daarvan ook te benutten.
Mijn sterkte ligt in het leggen van verbindingen die op een krachtige intuïtieve analytische basis gevormd zijn.

Daardoor kom ik snel tot de essentie van een vraagstuk. Ik doe wat ik doe vanuit mijn hart, ziel, kern en mijn zijn op een no- nonsens manier die authentiek is. Ik doe waar ik goed in ben en die ook bijdraagt aan een verbeterende maatschappij.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play