Jos ************* wordt gekenmerkt als een vriendelijke en gemakkelijk communicerende man. Hij is een resultaatgerichte manager met een technische achtergrond. Kenmerkende eigenschappen van Jos zijn, inspirator, vernieuwer, bruggenbouwer. Zijn enthousiaste persoonlijkheid is gekoppeld aan een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Samen met zijn team gaat hij “op weg” om concrete doelen te realiseren en geeft hierbij leiding op een coachende en resultaat-gerichte manier.

Als bedrijfskundige, werktuigbouwkundige is hij zeer breed opgeleid en heeft een grote werkervaring. Hij heeft een no-nonsense mentaliteit en is gewend om structuur aan te brengen in organisaties met speciale aandacht voor de bedrijfsprocessen, ondersteunende systemen en de mens. Daarnaast heeft Jos een ondernemende en praktische houding, is een teambuilder met het vermogen om mensen voor zich te winnen en ze te laten werken vanuit hun eigen inspiratie, binnen de visie van de organisatie. Hij is analytisch sterk en is bekend, ook in de praktijk, met diverse management-theorieën zoals o.a. LEAN, 5S en Kaizen, en hij heeft ervaring in het opzetten van kwaliteitssystemen. Tevens heeft hij ervaring met het herstructureren van productieorganisaties, het implementeren van competentiemanagement en het maken van integrale functieprofielen met de bijbehorende beoordelings-, en functioneringssystemen.

Jos is in staat te communiceren op directie niveau maar verstaat ook de taal van de productievloer en heeft het vermogen daarin te sturen. Hij heeft ervaring in het initiëren, maken en begeleiden van marketing-, en productieplannen, het inrichten van productie-volgsystemen en het formuleren van KPI’s ten behoeve van managementinformatie. Zijn voorkeur gaat dan ook uit naar een bedrijf dat wil innoveren en vernieuwend bezig is. Dit kan en mag zowel in de private als de publieke sector zijn.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play