Recent ben ik gestart met mijn eigen onderneming ***************************.
De belangrijkste redenen voor mij om voor mezelf te beginnen zijn enerzijds de drang die ik voel om na bijna 20 jaar bij een werkgever meer afwisseling te willen in organisaties en ook bij andere organisaties waarde toe te kunnen voegen. Anderzijds voelt het heel bevrijdend om los van het keurslijf van een organisatie mijn eigen weg te kunnen gaan en volledig verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen succes en mijn eigen falen.

Mijn focus ligt op interim (project)management met een veranderkundige uitdaging, teamontwikkeling en leiderschapscoaching. Ik heb mijn sporen verdiend in de omgeving van logistiek, mobiliteit/vervoer, dienstverlening en publiek-private samenwerking.

Op mijn website staat het niet voor niets; Waarde toevoegen door te doen wat wérkt.
Waar ik in geloof is dat er niet één unieke, almachtige aanpak is die klakkeloos over organisaties uitgestort kan worden en al hun problemen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Het is mijn opdracht om als professional in staat te zijn om met een open blik te kijken naar het type organisatie en de mensen die daarbij horen en op basis daarvan samen met mijn opdrachtgever een aanpak te kiezen die past bij de organisatie.

Hiermee daag ik mijzelf uit om een breed arsenaal in huis te hebben van verschillende methodieken en theorieën die ik ook kan toepassen. Daarnaast is mijn overtuiging dat organisaties meer de blik naar buiten zouden moeten richten, omdat de economische ontwikkelingen tegenwoordig dermate snel gaan dat dit van organisaties een bepaalde omgevingsscherpte en flexibiliteit (business agility) vraagt. Dit om te voorkomen dat er te laat wordt gereageerd en de organisatie de spreekwoordelijke boot mist. Koppel dit aan mijn geloof in faciliterend leiderschap en continu verbeteren en je hebt zo'n beetje mijn manier van werken in beeld.

Ik ben op mijn best in een omgeving waarin beweging moet ontstaan. Ik hou van een uitdaging en voel me minder op mijn gemak in een beheer-rol. Ik ben in staat om mensen te enthousiasmeren en inspireren zodanig dat men voor de beoogde verandering wil gaan!

Daarnaast ben ik pragmatisch en resultaatgericht. Met mijn bedrijfskundige achtergrond hou ik ervan om complexe vraagstukken om te zetten in concrete operationele uitvoering. Organisaties nóg beter maken dan ze al zijn, daar ben ik van.

Ik hou ervan mensen te coachen en te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik geniet ervan om (management)teams effectiever te maken en te ondersteunen in leiderschapsvraagstukken. Ik heb goeie sociale antennes, maak makkelijk verbinding en beschik ook over de nodige bestuurlijke sensitiviteit (juist door mijn jaren als manager en adviseur binnen NS).

Als het gaat om welke opdrachten/rollen het beste passen kunt u denken aan rollen als Projectleider/Projectmanager (interim), interim manager, Change consultant (interim), Coach (interim), Kwartiermaker (interim).

Ik ben per 1 september 2016 drie dagen (24 uur) per week beschikbaar voor opdrachten (op de overige dagen vervul ik andere werkzaamheden).
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play