*Alleen per e-mail of Whatsapp bereikbaar. Ik lees deze altijd erg snel*

SEO (her)schrijver & vertaler (EN/SP>NL)

Tijdens mijn HBO studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik goed en creatief leren schrijven. Tijdens een minor Schrijven & Redigeren ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het goed leren schrijven van allerlei soorten teksten: van een interview voor een tijdschrift tot een brief van een bedrijf aan zijn klanten.

Inmiddels heb ik voor vele verschillende online en offline media als Veronica Magazine, DJ Mag Nederland/België, ************, ************, Radio Decibel, Club Life en Nightlife Magazine geschreven. Van nieuwsberichten tot interviews en van reportages tot radioteksten. In kan dus elke tone of voice aannemen waardoor elke doelgroep met mij te bereiken is.

Mijn specialisaties zijn:
- reizen (met in het bijzonder Zuid-Amerika)
- LGBT
- het nachtleven

Uiteraard kan ik ook over vele andere thema's een goed stuk schrijven, eventueel rekening houdend met SEO. Elk onderwerp, maar ook alle soorten teksten zijn met mij bespreekbaar.

Heeft u een vraag, of wilt u mij een tekst laten schrijven, redigeren/verbeteren of vertalen (van Spaans of Engels naar het Nederlands), dan hoeft u mij alleen maar een bericht te sturen!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play