Mijn passie: ontwikkeling van mens en organisatie.

Gedragsdeskundige met sterke focus op duurzame organisatieverandering via interventie op gedrag. 15 jaar ervaring als lijnmanager, HR manager en HR projectmanager binnen onderwijs, welzijn/kinderopvang en de zakelijke dienstverlening (800+).

Sinds drie jaar zelfstandig trainer/coach/consultant. Werkzaam op het gebied individuele coaching, team ontwikkeling, teamcoaching, leiderschapstrajecten, executive coaching, conflictbemiddeling en cultuurtrajecten. Verder ontwikkel en verzorg ik trainingen (open inschrijving en maatwerk) rond thema's als: persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap, versterken van professionele identiteit, omgaan met verandering, effectief samenwerken, vergaderen, democratische besluitvorming en professionele communicatie (bv feedback vragen geven en ontvangen). Ik bedien bedrijven en organisaties van verschillende omvang: van kleine IT startups in transitie naar meer volwassenheid (25+) tot grote bedrijven en organisaties als Gemeenten en ING.

Ik maak in mijn werk oa gebruik van (en ben gecertificeerd voor) Transactionele Analyse, NLP en Functional Fluency, Deep Democracy, Insights/DISC en EQP. Ik beschik over zeer goede mensenkennis, kan op diep niveau de verbinding aan gaan, ken mijn eigen thema's en weet die in het licht van de klantvraag te benutten (in het hier en nu in contact met de kant). Mijn mensenkennis en het doorleefd kunnen lezen van sociale interacties (bijv tijdens trainingen of in het on the job begeleiden van teams) maakt ook dat ik in weinig tijd de hefboom naar meer effectiviteit weet te vinden (in mensen en tussen mensen).

Ik ben analytisch zeer sterk. Het is mijn natuur te kijken naar de laag achter het zichtbare gedrag. Sterke integratie theorie en praktijk. Beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden. Warme en krachtige persoonlijkheid. Combinatie van serieusheid en vrolijke lichtheid. Aantoonbare, zeer goede klantevaluaties!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play