In 2012 ben ik afgestudeerd als fashion designer aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hier heb ik niet alleen het ontwerpen en maken van kleding geleerd, maar ook illustreren, grafisch ontwerpen en conceptueel denken. Na 2 jaar ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik een eerste eigen collectie uitgebracht. In mijn eigen werkruimte doe ik alles zelf, van schets tot aan het maken van het ontwerp. Ook maak ik regelmatig eigen prints om op stoffen te laten drukken en maak ik illustraties. Ik doe alles in eigen beheer, dus onderhoud zelf mijn website, doe het grafische ontwerp en maak zelf flyers, moodboards, labels etc.

Naast dat ik items maak voor de catwalk en verkoop, werk ik ook op freelance basis. Ik maak items op maat, werk samen met fotografen, maak illustraties in opdracht en doe ik stilistisch werk.

Tot slot heb ik nog een ander merk, dat ik samen met mijn schoonzus run, opgezet in 2015: Zen by Sen ( yoga wear). Hiervoor ontwerp ik alle prints en een gedeelte van de art work (flyers, labels etc.)

************ / ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play