FOTOGRAFIE MET PASSIE
Professionele fotograaf met 160m2 fotostudio

Fotografie blijft een passie. De combinatie van techniek en mensen blijft boeien en raak ik nooit op uitgekeken. Mijn doel is om mensen een blijvende herinnering te geven in de vorm van een foto. Een foto die met veel zorg en passie gemaakt, bewerkt en afgedrukt is. Een stuk kunst waar mensen lang van kunnen genieten of hun zakelijke succes met kunnen versterken.
Als vakman erger ik mij enorm aan de verschrikkelijk slechte foto's op zakelijk gebied. En dit terwijl je profiel foto, of foto's in brochures en websites, een belangrijk deel van de eerste indruk zijn! Met 12+ jaar ondernemerservaring in de IT, waar ik het bedrijf opgeboud heb naar 25 man personeel en een miljoenen omzet, kan ik mijzelf zeer goed inleven in de klant.
Idem dito voor productfotografie. Een mooie webshop, maar verschrikkelijke foto's. Dit is zonde van alle tijd en energie die men er in steekt. Een mooie, vakkundig gemaakte foto, eventueel zelfs 360° foto's, maken een enorm verschil!

Professioneel
Ik ben professioneel, communicatief, enthousiast en serieus. Naast fotoshoots op locatie bezit ik een fotostudio van 160m² in Nieuwkoop met alle benodigde faciliteiten.

Zorg & aandacht
Even naar binnen rennen, snel klik-klik-klik en dan weer naar buiten is niet hoe ik werk. Ik werk met aandacht voor de mens, met van te voren bedachte concepten en een duidelijke visie voor de fotos. Aandacht voor details en persoonlijke aandacht zijn zeer belangrijk.

Conceptueel
Voor de fotoshoot werk ik samen met de klant een concept uit. Wat is het doel van de foto, hoe gaat deze gebruik worden (drukwerk, online etc), wat moet de foto voor boodschap overbrengen.

Hebben we een match?
Als we een match hebben spreek ik graag af om de wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Ik hoor het graag!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play