Freelancer - Karim Bizih | Freelancer.nl
PrimeMedia bouwt professionele websites en biedt zoekmachine optimalisatie aan op No cure No pay basis. Ook voor het ontwerpen van je logo of visitekaartje ben je bij ons aan het juiste adres.

Website laten maken:
Als eigenaar bij PrimeMedia bouw ik professionele websites met de allernieuwste technieken. Zo zijn onze websites altijd geschikt voor de desktop, tablet en smartphone. Naast een professioneel design, houden we ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid- en het gemak van interactie op de verschillende apparaten. 12 maanden support en onderhoud zit er bij ons gratis bij inbegrepen. Zo kun je rekenen op snel- en vakkundig support, zonder dat er elke keer een factuurtje je kant op komt.

Zoekmachine optimalisatie:
Een website die goed gevonden wordt is goud waard. Wij bieden zoekmachine optimalisatie aan op No cure No pay basis. Dit houdt in dat je pas betaalt als je op de 1e pagina van Google staat, onder de afgesproken zoekopdrachten, in het organische gedeelte. Addertjes onder het gras?! Wij beloven van niet.

Grafisch ontwerp:
Ook voor het ontwerpen van je nieuwe logo en/of visitekaartje ben je bij PrimeMedia aan het juiste adres. Zo hou je alles onder één dak en kunnen we alles strak op mekaar afstemmen. Niet tevreden met het ontwerp? geen probleem! Je hebt recht op onbeperkt aantal correctierondes.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play