Ik ben Karin en creativiteit voert de boventoon in veel dingen die ik dagelijks doe. Als gevoelsmens met oog voor schoonheid, detail en met inlevingsvermogen, lever ik een product dat past bij de klant en bij het bedrijf. Graag heb ik regelmatig even contact met de klant, om samen tot een ontwerp te komen dat werkt. Met altijd de klant in gedachten ga ik aan de slag met kleurgebruik, beeldmateriaal, lettertypes en stijl. Ik ontwerp websites, huisstijlen en drukwerk waarbij het belangrijk is dat het product communiceert waar het bedrijf voor staat. Dit neem ik mee in al mijn design opdrachten.

Met het ontwikkelen van responsive Wordpress websites blijft de klant in het gehele proces betrokken. Ik maak gebruik van flexibele en gebruiksvriendelijke plug-ins. De stijl en het ontwerp, pas ik aan met o.a. kennis van CSS. Tijdens het vormgeven houd ik rekening met de bezoeker van de website, zodat de beleving en de gebruiksvriendelijkheid van de website helder en effectief is. Als de website af is kan de klant naar eigen wens de website up-to-date houden.

Het is vanzelfsprekend dat een ontwerp mooi is en de boodschap helder. Het liefst werk ik zonder kaders, even los van de standaard, om zo tot verrassende resultaten te komen. In mijn ogen komt creativiteit het beste tot bloei als routines worden doorbroken.

Ik ben vaardig in de grafische Adobe programma’s Photoshop, InDesign, Illustrator en in Wordpress. Ook kan ik mij redden met zoekmachine optimalisatie SEO, Google Analytics en Google Ads.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie: ************.
Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play