Iedereen krijgt wel eens de vraag ‘Wie ben je’ of ‘Wil je jezelf eens voorstellen’. Deze vragen kan iemand overal tegenkomen, tijdens een dagje weg, een sollicitatiegesprek of voor je eigen pagina.

Wie ben ik? Graag wil ik mijzelf voorstellen als zelfstandige, enthousiaste jonge dame die passie heeft voor sport en zichzelf wil blijven uitdagen. In mijn werkzaamheden werk ik met een strakke planning, dit is al gebleken tijdens mijn ervaring met het organiseren van evenementen. Ook wacht ik niet af om aan een taak te beginnen, ik onderneem meteen actie.

Mijn naam is Karina ***** en met plezier ben ik voor u de helpende hand voor uw organisatie. Ik ben inzetbaar voor verscheidene facetten, zoals het onderhouden van socialmedia-accounts, teksten redigeren, nieuwsbrieven opstellen, agenda beheer, het maken van presentaties of onderzoek uitvoeren. Het geeft mij energie en voldoening om elke opdracht met succes te voltooien.

Verder ben ik trots dat ik in 2017 met mijn scriptie was geselecteerd voor de Rengers scriptie prijs.

De functies waar ik warm voor loop zijn;
- Tekstschrijver,
- Social Media Marketeer,
- Eventmanager,
- en Virtual Assistent, ook wel Office Manager.

Kortom, zoekt u iemand die gericht is om het beste resultaat te behalen en meteen aan de opdracht start? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play