Tijdelijke hulp nodig in de communicatie, op administratief gebied of op organisatorisch vlak? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Onder de naam Hands by ******** bied ik mijn kwaliteiten aan bij organisaties of zelfstandigen die willen groeien, zelf niet aan administratieve werkzaamheden toekomen of zich willen focussen op dat waar zij goed in zijn. Dit kan zowel op afstand plaatsvinden (als virtual assistent / virtual professional) of op locatie.

Als projectmanager heb ik ruim 20 jaar ervaring in ondersteunende functies. Ik beschouw mijzelf als een creatieve, resultaatgerichte en daadkrachtige communicatieduizendpoot. Veelzijdig, gestructureerd en met oog voor detail. Ik doe wat ik beloof. Liefst nog iets meer. Dit alles met veel plezier en een groot verantwoordingsgevoel - ook voor mens, milieu en product’.

Binnen mijn opdrachten en projecten zijn er vaste factoren en principes die in alle werkervaring terugkomen:

Project- en accountmanagement
verantwoordelijk voor de initiatie en coördinatie van het gehele communicatieproces; eerste aanspreekpunt accounts, initiatie communicatievraagstukken, (de-)briefing, beoordeling creatief concept, presentatie en evaluatie, het aansturen en begeleiden van evenementen.

Marketing en communicatie
begeleiding interne en externe communicatievraagstukken, zowel online als offline. Begeleiden van crossmediale-, loyaliteits- en actiecampagnes, copywriting, redigeren en het schrijven van TV- en radioscripts.

Grafisch technisch
inkoop en begeleiding communicatiemiddelen en drukwerk, organisatie en begeleiding van fotoshoots.

Financieel en administratief
bijhouden van de boekhouding (inboeken, factureren, debiteurenbeheer, etc.), opstellen en bewaken van begrotingen en planningen, controle op de urenadministratie en inkoop derden.

Ik kijk uit naar een leuke opdracht!

Met vriendelijke groet,

Karolien ********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play