Hi! Ik ben Katja.
Als kind van ondernemende ouders ben ik altijd aangemoedigd om zelfstandig te zijn, in denken en in doen. Op die manier heb ik ook geleerd en gezien dat je het gelukkigst bent als je datgene doet waar je goed in bent, wat je voldoening geeft, waar je blij van word. Het begeleiden van mensen bij de start van hun bedrijf, tijdens lastige momenten in hun carrière of het ondersteuning bieden waar nodig in een bedrijf doet dat voor mij; daar wordt ik gelukkig van!

De behoefte aan vrijheid en het kunnen doen waar je hart sneller van gaat slaan heeft me doen besluiten dat het roer om moest. Geen baan meer, maar zelf mijn werk indelen. Verantwoordelijk zijn voor je eigen leven. Als je ideale baan niet bestaat creëer je die zelf!

Verder ben ik echtgenote en moeder (waar ik overigens OOK erg gelukkig van word), hou ik van sushi, tapas en Greys Anatomy en heb ik een hekel aan koffie, pindakaas en klagen.

Ik heb inmiddels een ruime ervaring met het ontzorgen van ondernemers op het gebied van (financiële) administraties, secretariële ondersteuning en overig administratief werk. Organiseren en zaken regelen zit in mijn DNA!

Daarnaast dien ik regelmatig als vraagbaak voor starters en waar nodig koppel ik mensen aan een specialist uit mijn brede netwerk. Van het doen van een belastingaangifte, tot het volledig overnemen van een (financiële) administratie op afstand, het behoort tot de mogelijkheden. Hoe kan ik jou ondersteunen en ontzorgen?

Meer weten? ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play