Hallo, leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben Koen en ben inmiddels vijf jaar actief als ondernemer. Ruim vier jaar heb ik een webshop van A tot Z gerund. Tijdens het runnen van deze succesvolle webshop, ben ik in mijn netwerk actief (startende) ondernemers gaan coachen op het gebied van ondernemen. Zo adviseer en coach ik ondernemers op gebied van strategie en marketing. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het schrijven van adviesrapporten, blogs, SEO-teksten en ondernemingsplannen.

Op het gebied van online marketing heb ik inmiddels vier jaar ervaring in het schrijven van blogs en SEO gerichte teksten, waar ik andere ondernemers dan ook graag in ondersteun. Naast onder andere deze vormen van online marketing, heb ik ook ervaring in het in de markt zetten van producten, diensten, concepten en merken. Op het gebied van branding ben ik erg creatief, waarin ik ook jouw organisatie kan versterken. Op mijn website ************ inspireer en adviseer ik ondernemers over de ondernemerslifestyle.

"Koen vindt ondernemen het leukste vak dat er is. Daarom heeft hij zich ontwikkeld tot een adviseur en inspirator op het gebied van (online-) ondernemen. Voor zowel strategisch advies, hulp bij het oplossen van bedrijfsspecifieke problemen, het geven van trainingen als het schrijven van representatieve plannen & teksten bent u bij Koen aan het juiste adres."
Mijn onderscheidende kwaliteiten zijn:

Strategiebepaling
Het ontdekken en benutten van kansen/het aanbevelen van groeiperspectieven
Marketing (nieuwsbrieven, branding, blogs, productteksten, SEO)
Het bedenken/verbeteren van concepten
Vernieuwende blik
Het aanbrengen van structuur

Heb je meer vragen of moeite met een aspect van het ondernemen, stuur mij gerust vrijblijvend een bericht.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play