Door mijn kennis, ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, ben ik in staat het de (logistieke) processen goed te interpreteren, te analyseren en waar mogelijk aan te passen. Dit proces begeleid ik van A tot Z om het proces te blijven waarborgen. Daarbij zorg ik ook voor een optimale en transparante communicatie, zowel intern maar ook in belangrijke mate met externe partners.

Ik heb naast mijn dagelijkse werkzaamheden veel ervaringen opgedaan met het opzetten en analyseren van logistieke processen, maar ook het herkennen van potentiële knelpunten. Deze knelpunten heb ik aangepakt en opgelost. Ook heb ik veel geleerd op het gebied van samenwerking met verschillende interne en externe stakeholders en logistieke partners, en het toepassen van LEAN-methoden. Essentieel is de communicatie met de verschillende stakeholders en partners, waarbij ik in staat ben geweest resultaten te boeken.

Mijn grootste kracht ligt in de samenwerking met de verschillende belanghebbende partners, waarbij ik zorg voor een goede aansturing in het logistieke (implementatie-, verbeterings- en optimalisatie)proces. Ik heb bij verschillende werk- c.q. opdrachtgevers aangetoond dat ik deze taak adequaat oppak en de voortgang blijf bewaken. Dit proces is een eenvoudige en praktische benadering, evenals het opstellen van procedures en regels.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play