Wat ben ik blij dat ik tijdens mijn marketingjob in het mooie Hotel New York in Rotterdam in aanraking ben gekomen met de spannende online wereld. Van het meewerken aan de nieuwe website tot het opstarten van het Facebookaccount en achter de schermen meekijken in Google Analytics. Alles vond en vind ik leuk!

Na bijna 12 jaar werd het tijd een nieuwe online uitdaging aan te gaan en heb ik de overstap gemaakt naar de bekende hotel- en restaurantketen Van der Valk. En weet je wat ik toen ontdekte? Dat ik het enorm leuk vind om de online strategie voor een bedrijf te bepalen, het bedrijf op weg te helpen in de wondere wereld van het web en het daarna uit handen te geven aan het bedrijf zelf. Kortom, tijd voor een volgende stap.

… hoe het verder ging
In oktober 2016 is Oeverloos Online geboren. Ik geniet er enorm van om zzp`ers en bedrijven op weg te helpen met social media. Maar ik deins ook niet terug voor een uitdaging met je website, bijvoorbeeld om deze beter vindbaar te maken. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om trainingen op het gebied van social media te geven.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play