Freelancer - Laura Kipp | Freelancer.nl
Vanuit mijn passie voor taal en taalwetenschap zorg ik voor goede teksten. Ik schrijf, herschrijf, redigeer en proeflees zodat de boodschap van een tekst optimaal overkomt op de doelgroep. Ik verzorg ook vertalingen tussen het Engels en het Nederlands.

Ik verhuisde naar Londen in 2011 om een masteropleiding te volgen (Language documentation and description) en besloot na afronding van de studie nog even te blijven. Ik werkte onder meer drie jaar bij een uitgever van nieuws en informatie over onderzoekssubsidies, eerst als editorial researcher en later als deputy production manager. Deze baan markeerde in freelance-vorm het begin van mijn eigen bedrijf toen ik eind 2015 weer naar Nederland terugkwam en een aantal taken als freelancer op mij nam.

Ik ben gefocust en hardwerkend en heb een scherp oog voor detail, ervaring met Adobe InDesign en Photoshop, ben snel vertrouwd met een nieuw (computer)systeem en kan gemakkelijk prioriteiten stellen en omgaan met deadlines.

Ik ben beschikbaar voor uiteenlopende projecten waar 'tekst' onderdeel van uitmaakt: of die nou geschreven, herschreven, nagekeken op spelling en grammatica of vertaald moet worden.

Neem gerust contact op!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play