US SOCIAL MEDIA MARKETING STORY
Social Gainers is niet alleen een social media marketing bedrijf, maar een houding. Sociale Gainers betekent altijd streven ernaar om door te gaan. Van campagnes tot bijschriften, we kennen de hashtag, filter en doelgroep die uw inhoud naar een hoger niveau tillen. We zijn een kantoor van Generetion Z, wat betekent dat we de waarde kennen van het creëren van tijd voor plezier en het koesteren van een omgeving waarin elke werknemer een stem heeft en elke mening wordt gewaardeerd. Als Social Gainers leiden we de weg en inspireren en stimuleren we elkaar door een gezinsgeest te omarmen. Klinken Social Gainers als je soort team?


ONS WEBDESIGN VERHAAL
Het maken van een website die het bedrijfsimago van uw bedrijf vastlegt en een beroep doet op uw publiek vereist planning, ervaring en oog voor detail. Social Gainers benadert elk project met deze belangrijke kwaliteiten in gedachten. Onze grafische ontwerpers, programmeurs en internetmarketeers leveren elk waardevolle vaardigheden aan uw project en zorgen zo voor succes. Social Gainers streeft naar het onderhouden van levenslange relaties met onze klanten. Helaas zit onze sector vol met veel onervaren ontwerpers die snel winst willen maken ten koste van kwaliteit en klanttevredenheid. Ze laten je hulpeloos achter met niemand om later contact op te nemen voor ondersteuning. Klantenbehoud is een kenmerk van Social Gainers - we blijven onze projecten ondersteunen.

ONS VIRTUEEL MANAGEMENTVERHAAL
Omdat je als e-commerce ondernemer natuurlijk geen personeel wilt aannemen dat te duur is. Omdat u geen vaste contracten, ziekteverzuim, socialezekerheidsbijdragen en pensioenopbouw wilt betalen. Eigenlijk iets dat u gemakkelijk kunt aftrekken van uw kostenpakket.

Dat is waarom we met de oplossing komen. We zijn begonnen met het bedrijf Social-gainers waar we het werk van e-commerceondernemers overnemen met Nederlandse virtuele managers die goed Engels spreken met Cambridge English C1-certificaten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play