Welox Internet Serivces is in juli 2015 opgericht. In de jaren ervoor hebben wij ruime ervaring opgedaan om uw bedrijf online te laten presteren. Van simpele websites tot complexe online systemen, wij streven naar uitdagingen! Creative oplossingen, persoonlijke communicatie en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij worden enthousiast van uw online succes. Hoe meer succes u online bereikt, hoe meer succes wij online bereiken. Wij maken de verbinding tussen u en uw doelgroep, wij denken met u mee en begrijpen u. Door kennis, ervaring en frisse ideeën helpen wij u om uw wensen te realiseren. Wij zijn uw partner met wie uw onderneming waarneembare progressie maakt!

- Online strategie:
"Achter elk succes schuilt een goed doordachte strategie!"
De online strategie is de eerste fase van het traject. Welke positie neemt u momenteel online in? Wat is onze doelgroep? Wat zijn onze doelen en met welke middelen gaan wij deze doelen behalen? Wij gaan samen met u kijken naar het ontwikkelen van deze nieuwe online strategie!

- Website / Webshop ontwikkeling
"Een website moet er zowel van binnen als van buiten goed uitzien."
Tijdens deze fase wordt de online strategie omgezet in een helder concept en wordt er onder andere gekeken wat gebruikers van de website verwachten. Door middel van een slim design en duidelijke content zorgen wij ervoor dat uw doelen bereikt worden!

- Online marketing
"Begrijp, ken en maak contact met uw doelgroep."
Bezoekers komen niet vanzelf naar uw website toe, hier zal aan gewerkt moeten worden. Met behulp van social media, advertentie campagnes, zoekmachine optimalisatie en andere marketing middelen komt u in contact met uw doelgroep en behaalt u het gewenste online resultaat!

Wij hebben onze diensten ingedeeld in 3 overzichtelijke categorieën, zodat het duidelijk is dat wij een een totaalpakket leveren van A tot Z. Uiteraard worden alle websites geleverd met een CMS (Wordpress), zodat u gemakkelijk later wijzigingen kan doorvoeren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play