Analyse (business/ data/ finance/ informatie/ kwantitatief/ proces)
Business consultancy
Proces(her)ontwerp
Finance (analyse, rapportage, trading, markets)
Remote en op locatie.

Generalistisch, pragmatisch, analytisch, overtuigend, breed geïnteresseerd en georiënteerd, maar bovenal inventief. Makkelijk en prettig in de omgang. Rustig, sociaal en open van karakter.

Altijd op zoek naar vernieuwing, mogelijkheden en kansen. Ik presteer het best onder druk en in veranderende omstandigheden en omgevingen. Van nature precies en gestructureerd, maar schakel makkelijk in ‘quick and dirty’ modus als de situatie dit vereist. Ik denk modelmatig, theoretisch, maar kan goed vertalen naar praktische toepassingen. Aan een half of zelfs kwart woord heb ik genoeg. Met een sterk gevoel voor data, structuren en verbanden doorzie ik aanwezige relaties, patronen en onderlinge beïnvloeding binnen databronnen, maar ook in processen. Solitair werken is geen probleem. Binnen inspirerende teams deel ik echter graag kennis en ben een spons voor die van anderen. Ik kan communiceren en werken op en tussen ieder niveau van organisaties. Ik krijg graag ruimte om oplossingen aan te dragen die bij de eerste indruk op verrassing of zelfs weerstand kunnen stuiten, maar zich later meer dan verwacht bewijzen.

Ik ben wars van subjectiviteit, enkel gebaande paden bewandelen en uit de weg gaan van risico’s waardoor de beste oplossingen worden gemeden. Ik kan direct zijn, een eigenschap waarvan ik bewust ben in mijn communicatie. Politiek spel is onvermijdelijk. Mijn vaak directe en doelgerichte denken en doen zorgen hierdoor voor mij zelfs na jaren ervaring nog wel eens voor een interessant spanningsveld.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play