In de ICT heb ik meer dan 15 jaar ervaring met het leiden van kleine en grote ICT projecten als Project Manager. Ik heb gewerkt in de digitalisering van het ICT landschap binnen complexe organisaties. Binnen deze organisaties heb ik state of art technologische projecten geleid op security, internet bankieren, virtualisatie en migratie van datacenters en cloud migraties gebied. De projecten betreffen software implementaties, maar ook infrastructuur, migratie en upgrade projecten. Hierbij heb gewerkt in een multiculturele en multidisciplinaire omgeving waarbij de werknemers over de wereld verspreid virtueel aan de projecten werken.

Ook het werken en aansturen van 3e partijen en leveranciers hoort hierbij. Na implementaties zijn de projecten overgedragen aan de run organisatie van zowel software en IT infrastructuur implementaties. Ik heb ervaring met gangbare project management methodes zoals Prince2 en Agile/Scrum in veranderende omgevingen om beter, versneld en efficiënter projecten te kunnen opleveren.

Ik ben begonnen als business consultant in 1998 bij ABNAMRO en later als Project Manager op de Trading Floor bij Wholesale Banking, waar ik 3 jaar gewerkt heb. Vervolgens heb ik 7 jaar als Project Manager bij ABNAMRO Asset Management gewerkt.

In 2007 ben ik als ZZP’er gestart bij de ING als IT Project Manager en Project Leider. Ik heb hier bij verschillende divisies gewerkt tot 2015.

Na de ING ben ik in 2015 als Senior Project Manager Complexe projecten bij Verizon Business Netherlands aan de slag gegaan op het ABNAMRO Account.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play