Met mijn jarenlange ervaring als developer, functioneel applicatiebeheerder en supportcoördinator kan ik opdrachten snel en efficiënt beoordelen en uitvoeren. Van website tot webshop, van CMS tot maatwerk applicatie, ik kan u helpen bij de keuze voor een online media product. Vandaar ook mijn bedrijfsnaam ************************.

Door mijn brede expertise in verschillende systemen (oa. MODX, Magento,Wordpress) en zeer uitgebreide kennis over diverse programmeertalen (HTML, CSS, JavaScript, PHP, XML, JSON) en uitgebreide expertise in databases (MySQL) kan ik de oplossing snel en accuraat beoordelen. Daarnaast heb ik een groot inlevingsgevoel waardoor ik de klant begrijp en het doel kan analyseren, de doelstelling vaststellen en realiseren met een overtreffend resultaat als gevolg!

Daarnaast is het juist analyseren en adviseren, wat ik leuk vind. Het helpen van opdrachtgevers bij het maken van een beslissing om een webapplicatie of oplossing. In de huidige markt zijn er diverse platformen en webapplicaties, CMS systemen en oplossingen. Maar wat is de juiste en wat past bij de wens van de opdrachtgever. Wat is het doel en waar wil de opdrachtgever naar toe werken. Na het vaststellen van de keus volgt het overtreffen van de verwachting door nét dat extra's te geven. Dat geeft mij een kick!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play