Hoi! Ik ben Levy *******, een 20-jarige website designer met inmiddels 3 jaar ervaring in het maken van websites, templates en verschillende online marketing ontwerpen met behulp van online CMS platvormen (Wordpress, Canva etc.). Naast het maken van websites schrijf ik ook SEO teksten die jouw site kunnen helpen een beter resultaat te halen op Google. Hoe beter je het op Google doet, des te beter je te vinden bent en hoe minder je uitgeeft aan acquisitie. Klinkt goed toch? Laat mij je helpen jouw website een nieuwe creatieve stijl te geven.

Hoe pak ik dit aan?

Websites:
Ik maak met behulp van Wordpress nieuwe websites, hierin gebruik bepaalde plug-ins die het uiterlijk van de websites vormgeven. Vaak gebruik ik de plug-in 'Elementor'. Ik ben nu een tijdje bezig met dit programma en kan er nu onlangs zeer goed mee overweg. Dit is één en wellicht wel de beste plug-in voor WordPress om een website echt vorm te geven.

SEO teksten:
Wanneer jij aangeeft dat je een geschreven SEO tekst wilt hebben op je website kijk ik naar jouw branche en de dienst/product die jij levert. Dit kan van alles zijn, van homepage teksten t/m blogs. Ik doe natuurlijk keyword research naar bepaalde krachtige woorden die het verschil kunnen maken om jouw Google resultaat naar een hoger niveau te helpen.

Ervaring:
- In 2017 ben ik voor Jump Into Payroll werkzaam geweest als back office medewerker waar ik daarnaast ook veel in aanraking kwam met de social media en online marketing.

- Nu (2019) ben ik werkzaam in het World Trade Center in den haag. Hier werk ik als website designer/developer en maak ik daarnaast ook SEO content. Op de site ************ zie je verschillende pagina's die een nieuwe creatieve kijk hebben gekregen. Elke week komen er steeds meer pagina's bij die worden vernieuwd.

Ik werk graag als webdesigner /developer en SEO content writer. Naast mijn aantal jaren ervaring leer ik hier steeds meer over en word ik ook een stuk sneller in mijn werk. Je kunt garanderen dat jouw pagina, site of blog op tijd af is. Naast dat ik dit werk natuurlijk graag doe ben ik ook een perfectionist die snel een idee heeft voor jouw opdracht. Snel, geperfectioneerd, creatief en vernieuwd.

Zie hier mijn online CV: ************/levyberends

Graag hoop ik je van dienst te kunnen zijn in het maken van de website en/of tekst van je dromen! Stuur jouw ideëen op en laten we er samen iets moois van maken.
Stuur mij gerust een berichtje.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play