Hoi! Ik ben Levy *******, een 20-jarige innovatieve freelancer die markten onderzoekt en de trends en ontwikkelingen altijd in de gaten houdt wanneer u er geen tijd voor heeft. Wanneer u ergens meer over wilt weten zoek ik uit, ook geef ik advies of er toekomst of kansen in zitten. Naast dit ben ik werkzaam als website designer in het World Trade Center in den haag met inmiddels 3 jaar ervaring in het maken van websites, templates en verschillende online marketing ontwerpen met behulp van online CMS platvormen (Wordpress, Canva etc.). Naast het maken van websites schrijf ik ook SEO teksten die sites kunnen helpen een beter resultaat te halen op Google.

Wat bied ik aan?
- Een groot aanbod van marktonderzoeken en analyses
- Advies op basis van het marktonderzoek
- Eigen visie van trends & ontwikkelingen
- U heeft een vraag, ik zoek het voor u uit en kom met een antwoord. Weet ik niet is geen optie.

Wat heb ik nodig?
Mijn tijd is heel flexibel en ik sta klaar wanneer u tijd heeft. Om volledig een marktonderzoek of analyse te creëren heb ik natuurlijk informatie nodig om überhaupt een onderzoek te kunnen starten. U kunt mij via de mail infomeren maar via skype is ook zeker geen probleem. Wellicht is dit wel handiger aangezien het sneller gaat en persoonlijker is.

Tarieven
Voor mijn diensten vraag ik 20 euro per uur. Hieronder vallen de bovenstaande diensten onder het kopje 'wat bied ik aan?'. Wanneer u wilt afspreken in verband met vragen of omdat u wilt polsen hoe het ervoor staat wordt dit niet in rekening gebracht natuurlijk.

Graag hoop ik je van dienst te kunnen zijn!
Stuur mij gerust een berichtje.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play