Hi! Mijn naam is Lex ********************. Inmiddels ben ik meerdere jaren als freelance UI/interaction designer werkzaam en heb ik al flink wat tevreden klanten van een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website en/of applicatie voorzien.

Je bent bij mij aan het goeie adres voor een goed uitgedachte website, met een juiste vertaling van jouw wensen en de behoeften van jouw doelgroep. Daarbij neem ik altijd de meest actuele design principles in acht, waardoor je een webapplicatie hebt die jaren meegaat op elk denkbaar device. Ik denk daarnaast verder met je mee als het gaat om de juiste inzet van marketinguitingen en draag zorg voor een gebruiksvriendelijke website voor zowel jou als beheerder, als ook voor de bezoeker. Of het nou gaat om e commerce websites of complexere applicaties met wisselende interacties per bezoeker, of onorthodoxe navigatiestructuren, ik denk graag met je mee naar de juiste digitale oplossing.

Ik werk samen met meerdere ZZP'ers, waaronder een zeer competente developer en een animator/videoproducer, dus de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om de realisatie van jouw specifieke wens. De websites die ik oplever zijn uitvoerig getest en worden nooit zonder akkoord live gezet. Neem gerust een kijkje op mijn website ************ voor meer informatie over mijn werkwijze en afgeronde projecten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play