Ik ben een energieke, commercieel gedreven marketing & innovatie professional met een ‘getting things done’-mentaliteit.
Mijn passie is het adviseren, leiden en implementeren van NPD-, innovatie- en veranderingstrajecten binnen cross-functionele projectteams bij bedrijven die hun organisatie willen vernieuwen – hun product, techniek of organisatie.
Ik weet markt- en klantinzichten te genereren en centraal te stellen bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe productproposities en innovaties die de klant in het hart raken. En die bijdragen aan de missie en strategie van een bedrijf.
Hierbij werk ik – het liefst als spil in het web- nauw samen met collega’s van andere afdelingen zoals R&D, Productie, Distributie, Sales, Marketing, Communicatie en Finance.
Met mijn enthousiasme en heldere communicatie krijg ik mensen in beweging en creëer ik draagvlak om vernieuwingen/ veranderingen geaccepteerd te krijgen.
Ook is het voor mij vanzelfsprekend om binnen strakke deadlines en gestelde budgetten te werken.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in diverse marketing, brand- marcomms en sales functies en als projectmanager in de branches FMCG, Media, Telecom en ICT.
Sinds 2001 werk ik als zelfstandig strategie, marketing en innovatie consultant @ **********. 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play