Ik ben Liesbeth ********, freelance tekstschrijver en coach i.o.

Persoonlijke ontwikkeling is een rode draad in mijn leven. Na werkervaring opgedaan te hebben bij verschillende bedrijven ben ik het pad ingeslagen van freelance tekstschrijver. Woorden met elkaar verbinden die het verhaal vormen dat verteld mag worden. Dat is wat ik het allerliefste doe. Een verhaal dat de kern raakt van jouw boodschap, van dat waar het daadwerkelijk over gaat en van het leven. Als tekstschrijver doe ik dit door de kern op te zoeken van het verhaal dat je wilt vertellen en wat je wilt uitstralen.

Ik vind het fascinerend hoeveel invloed taal heeft op hoe we overkomen en wat we uitstralen. Tijdens de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner is het die kennis die me het meest heeft geraakt. Mede dankzij NLP heb ik de kracht ontwikkeld om de juiste vragen te stellen die leiden naar de kern. Ik ben nieuwsgierig en op zoek naar het verhaal achter de boodschap. Wat wil je vertellen? En waar gaat het écht over? Door de juiste vragen te stellen kom ik voorbij de lagen bij de bron van het verhaal. Ik geef woorden aan het beeld dat je wilt schetsen. Ik schrijf het verhaal wat zich in jouw gedachten heeft ontvouwt.

Door middel van content creatie en tekstschrijven ondersteun ik mensen en organisaties bij het vergroten van de zichtbaarheid en uitdragen van hun missie. Door mijn achtergrond in NLP luister ik naar de woorden die je vertelt én dat wat je niet zegt. Hierdoor begeleid ik je om een laag dieper te komen in de kern van wat je wilt vertellen en uitstralen. Dit doe ik door middel van interviews – telefonisch of één-op-één -, door de juiste vragen te stellen en me in te leven in de doelgroep. Ik ondersteun met teksten voor websites, blogs en offline media zoals artikelen, flyers en brochures. Naast persoonlijke ontwikkeling schrijf ik graag over maatschappelijke thema’s, lifestyle onderwerpen en duurzaamheid. Ik ben nieuwsgierig en vind het ontzettend leuk om nieuwe gebieden te ontdekken.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play