Mijn naam is Linda *** en ik ben Frontend Developer. Inmiddels heb ik zo'n 7 jaar ervaring in het vak en sta ik sinds 2013 ingeschreven bij de KvK. Naast mijn werk in loondienst doe ik dit er graag naast.

Mijn specialisme ligt voornamelijk bij (responsive) HTML / CSS en jQuery. Ik hou van nette, gestructureerde code. Ik maak gebruik van het bootstrap grid en hou me aan de BEM naming convention. Daarnaast maak ik gebruik van SCSS.

Naast mijn specialisme in HTML en CSS heb ik ook ruime ervaring met WordPress development. Voor mij geen aangekochte thema's, maar zelf een thema van scratch opbouwen. Ook ben ik me sinds kort aan het verdiepen in VueJS, een javascript framework. Daarnaast weet ik mijn weg in EpiServer goed te vinden.

Mijn uurtarief ligt op €47,50 ex btw. Het is ook mogelijk om te werken op bais van een vaste prijs. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor vragen of een prijsopgave.

Ik ben tot 16 uur per week beschikbaar. Ik werk over het algemeen niet op locatie, maar een kennismakingsgesprek of briefing op locatie is altijd mogelijk. De levertijd is afhankelijk van het soort opdracht en het aantal opdrachten dat ik op dat moment heb, maar spoed opdrachten zijn zeker ook mogelijk.

Ik hoop van je te horen!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play