Mijn naam is Lindsay, 32 jaar en heb sinds juli '16 een VOF opgezet samen met een
Senior Consultant AFAS Expert . Hiervoor werkte ik 10 jaar voor een ICT bedrijf als management assistent en was ik voornamelijk bezig met HR zaken.(medewerkers (dossiers), in- en uitstroom, gesprekkencyclus etc.) Ik raakte door deze werkzaamheden gefascineerd in digitalisering, omdat dit zoveel werk, tijd en geld kan besparen binnen een bedrijf. Door in aanraking te komen met Profit van AFAS wist ik dat ik iets in deze richting wilde gaan doen.

Als ERP medior consultant zorg ik ervoor dat met de AFAS ERP Software bedrijfsprocessen en administratieve werkzaamheden gedigitaliseerd en/of geoptimaliseerd worden bij verschillende klanten.

Ik richt mij voornamelijk op de HRM processen. o.a. Sollicitant Self Service, Verlof, Verzuim, Beoordelingscyclus, Workflows en signalen, HRM documenten (brieven/rapporten) en het opzetten en optimaliseren van Insite/Outsite

Mijn doel is er voor zorgen dat de klant zo optimaal mogelijk gebruik maakt van deze software en help graag mee in het uitdenken van de processen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play