Als onafhankelijk orthomoleculair voedingsdeskundige heb ik een eigen praktijk voor voedingsadvies met als specialisatie voedingsintoleranties. Daarnaast geef ik wildpluk wandelingen en lessen over gezonde voeding op MBO's. Voor de horeca geef ik lezingen over voedsel intolerantie: Wat is het verschil met een allergie, welke intoleranties zijn er allemaal, hoe kun je daar als horeca op inspringen, de klant goed bedienen met eenvoudige aanpassingen?
Voorheen 25 jaar als kok gewerkt en met veel plezier gewerkt sociale projecten op gebied van catering en kookles op basisscholen.
Ik heb twee dagen per week ruimte voor freelance werk en werk het liefst op projectbasis van maximaal een half jaar. Met mijn kennis en vaardigheden kan ik zowel praktisch als theoretisch ondersteunend werken op het gebied van voeding, onderwijs en therapie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play