“Kan niet, bestaat niet.” Dat is waar ik voor sta.
Als energieke zelfstarter hou ik van schakelen tussen verschillende onderwerpen en opdrachten. Persoonlijk contact, proactieve en open communicatie, resultaten behalen, gedrevenheid en plezier: daar krijg ik energie van!

Met mijn persoonlijkheid, kennis en ervaring bouw ik bruggen en creëer ik impact. In alles wat ik doe, zoek ik naar het optimale resultaat voor alle betrokkenen en vertaal dit naar heldere communicatie. Ik ben omgevingssensitief en weet mijn weg snel te vinden in (complexe) organisaties, waarbij ik de verschillende belangen scherp in de gaten hou. Ik verbind mensen en inhoud door de dialoog en interactie te stimuleren en een veilige omgeving te creëren, gebaseerd op samenwerking en vertrouwen. Verwachtingen en gewenste resultaten maak ik expliciet, zowel horizontaal als verticaal in de organisatie. Zo voeg ik direct waarde toe aan het team en bedrijf.

Ik ben overtuigend, enthousiasmerend, sociaal- en adviesvaardig, klantgericht, analytisch en betrokken. Mijn werkwijze kenmerkt zich door, zowel zelfstandig als in teamverband te gaan voor resultaat. Hierbij hanteer ik een hands-on werkwijze. Ik denk en doe mee over de grenzen van mijn functie om het afgesproken resultaat te bereiken.

Ervaring met: high impact communicatietechnieken, B1 taalniveau, Drempelvrij richtlijnen (WCAG 2.0), publiekscommunicatie, customer journey, CMS migratie, AVG, copywriting, contentstrategie, contentbeheer, marketing automation, e-mailmarketing, webdesign, webanalytics, Agile, Scrum, Kanban, werken in multidisciplinaire teams, Journa, SmartPR, XperienCentral, Hippo, WordPress, Sitefinity, Kana, Sharepoint, Webpower, Jira, Trello, Adobe Analytics, Google Analytics, Engagor, HTML, WalkMe, Mopinion, Survey Monkey, MailChimp.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play