Ik ben Lisette **** en de trotse eigenaar van **************************. Mijn bedrijf is ontstaan uit de wens meer te gaan doen waar ik blij van word en ik word zakelijk gezien van 2 dingen heel blij:
1. Creëren
2. Het beste uit mensen en bedrijven halen
Als je die twee dingen combineert, ontstaat er wat ik doe: door creatieve oplossingen en ideeën ondernemers laten groeien tot nieuwe hoogtes. Ik doe dus niet alleen waar ik blij van word, ik doe ook nog eens waar ik goed in ben!

Mijn grootste liefde hierin is schrijven in alle vormen en maten. In welke fase je ook bent met jouw bedrijf of project: ik help je graag verder. Mijn teksten kenmerken zich door een groot ziel gehalte. Als ik schrijf, komt dat vanuit mijn eigen ziel en dat merk je. Mijn teksten raken de kern, kunnen ontroeren, informatie overdragen en bewust maken. Niet alleen kan ik niet anders dan vol ziel en zaligheid schrijven: naar mijn mening is het ook een must voor een goede tekst. Als je niet de ziel van de ondernemer of het bedrijf kan overbrengn hoe kan het dan zijn doel behalen? Een juiste toon en verwoording van hetgeen je als ondernemer wilt overbrengen, bepaalt of de woorden aankomen bij jouw doelgroep.

Op mijn website zie je meer over mijn ervaring en mijn portfolio!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play