Ik ben jouw partner in communicatie en grafisch vormgeven. Een veelzijdig en creatieve designer in zowel online als offline marketing en communicatie.
Professioneel op het gebied van logo ontwerp, huisstijl ontwerp, reclamemateriaal, social media, websites en fotografie. Ik streef naar het creëren van een uitstraling wat werkt.

Graag neem ik de communicatie en grafische vormgeving over van de ondernemer, zodat hij of zij zich kan richten op de onderneming zelf. Ik begrijp als geen ander dat het runnen van een bedrijf al genoeg met zich meebrengt. Bij ***************** houd ik daar dan ook rekening mee, na een gesprek en briefing zet ik jouw wensen in werking.

Door diverse connecties met meerdere drukkerijen en organisaties, heb ik de 'alles onder één dak' formule. Het conceptueel denken, ontwerp, realiseren en productie zal via mij verlopen. Geen gedoe met meerdere partijen en facturen, maar één aanspreekpunt.

Samen bepalen we de doelgroep, concurrenten, de markt en wat ik kan doen om uw onderneming te onderscheiden. Met onze voorstellen, ontwerpen en adviezen zorgen wij samen dat de organisatie haar doelen weet te behalen. Welke doelen dat dan ook zijn.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play