Heb jij/jouw bedrijf vanwege een zwangerschapsverlof, langdurige ziekte, sabatical of een specifiek project, zo snel mogelijk een interim Communicatie Adviseur, Marketing specialist of MarCom manager nodig? Een ervaren interimmer die weinig inwerktijd nodig heeft, snel en zelfstandig de resultaten boekt die jij verwacht? En natuurlijk het liefst meer dan dat.

Met mijn uitgebreide expertise en ervaring als Communicatie Adviseur en Marketing Specialist kan ik 'de oplossing' zijn die je zoekt.

Jarenlange ervaring, diepgaande expertise, passie en plezier in mijn vakgebieden zijn de pijlers waarop ik mijn belofte baseer. Ik word blij van het werken vanuit mijn passie, talenten en positiviteit. Als ik dit kan doen in nauwe samenwerking met anderen in een omgeving waar samenwerken wordt gekenmerkt door integriteit en vertrouwen, zal ik ongetwijfeld van toegevoegde waarde zijn en tot optimale resultaten komen.

Ik werk graag met anderen en dat doe ik ook in mijn advieswerk met veel plezier. Als strategische marketing en communicatie 'je ding' niet zijn of je hebt geen tijd of zin om je positionering, branding of strategie scherp te stellen, schakel mij dan in zodat dat we dit samen snel en effectief kunnen doen. Regelmatig klankborden en sparren met een externe deskundige over de strategie en ambities van je bedrijf, team BU of afdeling brengt je tot nieuwe inzichten en verscherpen je visie waardoor je makkelijker en sneller bedrijfskeuzes kan maken.

Een persoonlijk gesprek verheldert snel of alleen advisering voldoende is of juist interim de beste oplossing is. Met plezier zoek ik dit samen met je uit.

Bel of mail me via ********** of ************, dan maken we snel een afspraak!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play