Tekst- en vertaalbureau “****************” biedt u dé oplossing voor uw schriftelijke communicatie:
❋Professionele en perfecte vertalingen
❋Correcte en creatieve teksten

Specialiteiten: ❋Vertalingen in de taalcombinaties Nederlands Italiaans Duits Engels ❋Lokalisatie ❋ Transcreatie ❋Web content ❋Blog ❋Copywriter ❋Tekstcorrector ❋Creatief ❋Dynamisch❋
Sardinië ❋Italië❋ Wijn❋ Wijnbouw ❋Toerisme ❋Gastronomie❋ Religie

U krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken

De kracht van een eerste indruk zit in de details. Dit geldt op professioneel gebied zeker voor uw schriftelijke communicatie. U wilt op trefzekere wijze uw doelgroep bereiken. Daarbij is het belangrijk dat de inhoud van bijvoorbeeld uw website, nieuwsbrief en vacature duidelijk en actief geschreven is. Vanzelfsprekend wilt u ook een professionele vertaling van uw teksten.
Is het schrijven of vertalen voor u te tijdrovend of liggen uw kwaliteiten op een ander vlak? Ik bied u de oplossing en zorg voor een perfecte tekst of vertaling.

Ervaring

Als freelance vertaler en tekstschrijver heb ik een schat aan ervaring op het gebied van vertalen, lokalisatie en transcreatie in het Nederlands, Italiaans, Duits en Engels. Ik hou rekening met de culturele achtergrond van uw doelgroep en de gewoonten van de betrokken taalgebieden. Mijn vakgebieden zijn onder andere Italië, Sardinië, wijn, wijnbouw, toerisme en gastronomie.
Daarnaast ben ik een ervaren tekstcorrector. U kunt bij mij ook terecht voor het corrigeren, redigeren en herschrijven van uw schriftelijke communicatie.

Deskundig, doelgericht en creatief

Bij alle opdrachten garandeer ik 100% kwaliteit en klanttevredenheid. Mijn werk is deskundig, creatief en doelgericht. Ik denk in oplossingen en zorg voor een perfect eindresultaat.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play