Virtual Assistant; op afstand neem ik taken bij jou weg zodat jij meer tijd hebt voor datgene wat je heeft doen besluiten om te gaan ondernemen. Dit doe ik op strategisch en operationeel niveau.

Op de volgende manieren kan ik jou ondersteunen:

1) Met een frisse blik de processen in je onderneming analyseren. Denk aan processen ************. dagelijks management, communicatie, financiën etc. Per proces bepalen we of en hoe je dit kan uitbesteden. Bij de processen die niet systematisch zijn ontwikkeld doe ik een voorstel om dit te structureren. Het hebben van een vaste structuur / methodiek zorgt ervoor dat taken sneller, goedkoper en met minder fouten uitbesteed kunnen worden.

2) Het uitvoeren van de routinetaken. De processen die volgens een vaste methodiek uitgevoerd worden kun jij in vertrouwen aan mij uitbesteden. Denk hierbij aan het redigeren van documenten, organiseren van bijeenkomsten, attenties sturen, debiteuren najagen en bestellingen plaatsen.

3) Het vergroten van je online zichtbaarheid. Ik zorg voor frequente activiteit op je social media accounts, website en nieuwsbrief. Per kanaal wordt een doel bepaald en help ik je om je verhaal te vertellen en in contact te blijven met je volgers.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play