Ik beschrijf mezelf als direct, eerlijk en ondernemend. Ik vind het belangrijk ernaar te streven dat ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Het geeft mij energie om mij te kunnen ontwikkelen en hierin staan verbinding, duurzaamheid en persoonlijk leiderschap bij mij voorop.

Mijn functie als teamleider heb ik de afgelopen jaren als zeer prettig ervaren en ik heb dit op een niet hiërarchische manier ingevuld met de medewerkers uit het team voorop. Ik geloof in het dragen van een gezamenlijke visie en missie, nabijheid en betrokkenheid en een grote portie onderling vertrouwen. Van daaruit kunnen commerciële, financiële of systematische processen pas goed vorm krijgen.

Ik ben een gedreven werknemer, maar moet ook zeker die 'feeling' houden met de gezamenlijke visie en missie van het bedrijf in kwestie. Ik moet snappen waarom we doen wat we doen en sta het meeste in mijn kracht als ik in het gehele proces als mens gezien wordt en niet als middel.

Graag ga ik met u in gesprek om elkaar nader te leren kennen en te oriënteren of wij uw missie allebei kunnen gaan voelen en uitvoeren.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play