Online marketing is mijn passie, en dan met name het optimalisatie gebied (SEO/SEA en data interpretatie). Ik heb mijn bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en webwinkels om hen meer zichtbaarheid te geven onder hun doelgroep en hen beter vindbaar te maken. Mijn analytische en strategische vaardigheden kan ik kwijt in het uitvoeren van data analyses en rapportages en het schrijven en implementeren van een goede online strategie.

Met veel enthousiasme en plezier run ik mijn eigen bedrijf: ********************** - Specialist in online marketing & SEO/SEA en data analytics. Ik heb in de jaren (v.a. 2010) dat mijn bedrijf bestaat voor een groot aantal verschillende bedrijven (multinationals en mkb) gewerkt, op projectmatige/freelance basis.

Mijn motto is: ik maak bedrijven online sterk! En daar sta ik helemaal achter. Ik ontwikkel en implementeer voor bedrijven een search strategie, voer optimalisatie werkzaamheden uit, en onderhoud en beheer online media en online marketingmiddelen van begin tot eind. Daarnaast coach en train ik bedrijven om zelf goede online analyses en strategie op te zetten, geef ik lezingen op beurzen over optimalisatie (SEO/SEA en usability)

Met mijn brede ervaring en flexibele inzetbaarheid ben ik voor veel bedrijven zeer waardevol gebleken. Meer weten? Bel of mail me!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play