*********** staat voor Financieel Administratieve Coaching en we zijn naast administratiekantoor juist ook de coach die jou inzicht en controle in je eigen bedrijf wilt geven.

Je bent misschien al gestart met je eigen bedrijf of je ziet als een berg op tegen de administratie die er bij komt kijken. Maar wat moet er allemaal gebeuren bij de administratie van een eigen bedrijf? En wat kun je zelf doen?
Met wat hulp kun je heel veel zelf doen. Zo bespaar je kosten en hou je de controle. Samen kijken we o.a. naar facturatie, het beste boekhoudpakket voor jou, de BTW aangifte, bankzaken en nog veel meer.

*********** kan jouw volledige financiële administratie overnemen of bepaalde onderdelen zodat je zelf de controle houdt en dat alles goed geregeld en gecontroleerd is voor de belastingdienst. Direct contact, snelle reactietijd, vragen stellen wordt gewaardeerd en gaat de meter niet meteen van lopen, betrokkenheid en samenwerken zijn onze key-punten.

Fa Coaching werkt zelf met Exact en Accountview, onze klanten werken vooral met Moneybird/Moneymonk/E-boekhouden/Snelstart en daar hebben we dus ook kennis van.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play