Als grafisch ontwerper en webdesigner heb ik gewerkt voor zowel grote bedrijven en organisaties als Philips DAP, Gas Transport Services, Rijksuniversiteit Groningen, Atos Origin, Van der Valk Assen, Jansen & Heuning Bulk handling systems als kleinere bedrijven en organisaties als Statement communicatiebureau, AmbulanceZorg Groningen, MF Uitzendbureau maar ook voor kleine bedrijven en ZZP’ers.

Voor deze klanten heb ik diverse producten ontwikkeld, van logo’s, huisstijlen, websites, webapplicaties en allerhande publiciteitsmateriaal. Op mijn website staat een uitgebreid portfolio: ************/html/portfolio/.

Ik help mijn klanten graag bij het bepalen van het gezicht van het bedrijf, of het nu om een brief, een folder, een affiche of een website of een webapplicatie gaat. Het streven is om hier altijd een consistent geheel van te maken die de doelgroep het beste aanspreekt. Daarom werk ik ook graag langere tijd voor een klant en voor sommige klanten werk ik dan ook al meer dan 10 jaar. Op die manier leer je het bedrijf of de organisatie goed kennen en heb je aan een half woord genoeg om iets te ontwerpen wat goed past bij het bedrijf en de doelgroep aanspreekt.

Al sinds 1985 ben ik zelfstandig, in eerste instantie samen met een paar andere creatievelingen maar sinds 1990 als éénmanszaak. In de dagelijkse praktijk werk ik nog steeds vaak samen met specialisten op allerlei vakgebieden zoals tekst, fotografie, marketing, programmering etc. Hierdoor kan ik ook grotere en complexe opdrachten aan zoals een uitgebreide webapplicatie waarmee de Rijksuniversiteit Groningen de voortgang van alle promotietrajecten bijhoudt. Onlangs is deze webapplicatie ook verkocht aan twee andere universiteiten in Nederland.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play