Elk project is anders en verdient dus ook een andere aanpak.
Het succes van een project hangt af van meerdere factoren. Zo moeten de stakeholders actief betrokken en goed geïnformeerd worden en is transparantie belangrijk.

Maar ook de Projectmanager speelt een cruciale rol in het succes van een project. Ik geloof dat een gedreven Projectmanager het volledige potentieel uit de projectteams kan halen en rust en overzicht kan brengen in de chaos om zo tot prachtig resultaat te komen.

En dat is waar ik, Maartje *******, met ******* Solutions om de hoek kom kijken. Ik hou van mensen en zie mensen ook als het belangrijkste onderdeel van een project. Met mijn gedrevenheid, enthousiasme en aanpakkersmentaliteit, zorg ik er dan ook voor dat iedereen de juiste energie, informatie en handvatten voor het project heeft, om samen het project tot een succes te maken.

Tegelijkertijd vertaal ik ideeën naar concrete plannen, budgetten naar mogelijkheden en processen naar een duidelijk actieplan. Ik denk in oplossingen en daag ideeën en mensen uit. Zo probeer ik te voorkomen dat de meest voor de hand liggende route wordt bewandeld. Want juist buiten de gebaande paden ontstaan vaak de mooiste dingen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of wil je vrijblijvend eens sparren?
Neem gerust contact met me op: 06 – 57 05 17 22 | ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play