MSC is opgericht door Maikel *************, een ZZP’er uit Hoensbroek. MSC is de verzamelnaam voor 3 verschillende branches. Hieronder vallen MSC-design, MSC-Drukwerk & MSC-Hosting.

De specialiteit van MSC ligt voornamelijk in het realiseren van diverse websites. Na een aantal jaren ervaring in deze branche besloot Maikel om voor zichzelf te gaan beginnen.

Filosofie
MSC blinkt uit in het realiseren van websites die volledig aansluiten op de wensen van de klant. Zowel het design als de front-end ontwikkeling vallen onder dit takenpakket. Wij nemen graag uitdagende projecten aan die vragen om een full-on content strategie, een doordacht ontwerp en een veeleisende ontwikkeling. Daarom is elk nieuw project een nieuwe uitdaging!Missie
MSC blinkt uit in het realiseren van websites die volledig aansluiten op de wensen van de klant. Zowel het design als de front-end ontwikkeling vallen onder dit takenpakket. Wij nemen graag uitdagende projecten aan die vragen om een full-on content strategie, een doordacht ontwerp en een veeleisende ontwikkeling. Daarom is elk nieuw project een nieuwe uitdaging!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play