Visualisatie helpt. Het biedt overzicht, inzicht en brengt de boodschap beter over dan tekst. Wat kan ik voor jou bekenen?

- De essentie van die complexe materie in één overzichtelijke praatplaat
- Ondersteunende visualisatie voor in die powerpointpresentatie
- Het jaarplan, die kamerbrief, een use-case of campagne uitgebeeld
- De financiele cijfers van de afgelopen vijf jaar in een infographic

Mijn naam is Maloe **************. Ik ben geboren in 1985 in Amsterdam en woon nu met mijn man, zoon, stiefzoon en kat Max in Den Haag. Ik ben van oorsprong neurowetenschapper, heb 6 jaar in een academich ziekenhuis gewerkt en ben nu sinds enkele jaren beleidsambtenaar voor het Ministerie van Volkgezondheid, welzijn en sport.

In mijn werk bij de Rijksoverheid merk ik dat nieuw beleid vaak enorm complex is, met veel stakeholders en acties op verschillende niveaus. Daarnaast heb je te maken met uiteenlopende doelgroepen, kennisniveaus en verschillende talen. Door visualisatie in te zetten, ontstaat er een gemeenschappelijke taal, meer begrip en betere dicussies.

Ik teken al zo lang als ik me kan herinneren. Met ******************* combineer ik mijn sterkste vaardigheid - analystisch vermogen, de kern van het verhaal vinden - met grafische vormgeving om mensen te helpen inzicht te krijgen over hoe een traject, proces of plan in elkaar zit. Ik doe dit parttime, naast mijn vaste baan bij VWS.

De focus van ******************* ligt bij visualisatie ten behoeve van het overbrengen van een (ingewikkeld) verhaal.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play