Bent u klaar voor meer klanten en groei? Ik help u beter bij de juiste doelgroep onder de aandacht te komen en daardoor krijgt u meer klanten en omzet.

Door online marketing mogelijkheden in te zetten zorgen we ervoor dat uw doelgroep(en) weet waarom ze bij u moeten zijn. Dit doe ik door het schrijven van zoekmachinevriendelijke (web)teksten, het maken en delen van relevante en interessante content, e-mailmarketing en inzet van sociale media. Natuurlijk zorg ik ervoor dat alles optimaal afgestemd en geïntegreerd wordt met andere marketing en communicatie uitingen, zodat het resultaat optimaal is.

Als persoon ben ik ambitieus, betrokken en nieuwsgierig. Ik ben geinteresseerd in de mensen met wie ik werk en ik wil mezelf blijven verbeteren en uitdagen. Daarbij is het soms nodig buiten de lijntjes te gaan, maar wel met het resultaat voor ogen! Overzicht behouden, prioriteiten stellen en tijdig te schakelen gaat mij prima af. Frequente communicatie via compacte rapportages over de voortgang op basis van analyses, (markt)informatie, feedback en gedefinieerde doelstellingen zorgen voor inzicht en betrokkenheid.

Zullen we een kop koffie drinken en ontdekken hoe ik jou of jouw bedrijf kan helpen? Bel of mail me: ********** of ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play