New Business ID
New Het juiste adres voor planontwikkeling, afzet en realisatie. Scherp op marktveranderingen en het toepassen van vernieuwend werken naar haalbare oplossingen. Uw vraag (probleem of vernieuwing) is onze uitdaging. Business .

Wij hebben ons door ervaring en marktvraag gespecialiseerd in het ontwikkelen van plannen, producten en merken.Bedrijfsplannen voor startende ondernemers, doorstart plannen en plannen voor overheidsinstanties. Innovation

Uw vraag is onze uitdaging.

Innovatieve oplossingen ontstaan als de wil groter is dan het excuus! Laat ons uw uitdaging onder de loep nemen en een passende oplossing ontwikkelen. Development Vele gingen u voor.

Enkele voorbeelden van ontwikkelde plannen vindt op deze pagina.Genoeg referentie op de ruim 500 websites. Vraag gerust referentie aan collega ondernemers en of genoemde cliënten. De gewone man met expertise en ervaring vanuit de afgelopen 25+ jaar in genoemde vakgebieden.

ICT - Design, marketing, opleidingen, hosting en cms systemen liefst open source als joomla, wordpress, etc..

HRM - Jarenlange ervaring in kleine en grote bedrijven alsmede plan en strategie voor particuliere ondernemingen en overheidsinstanties. Vele ondernemingen voor o.a. werkloze opgestart of bestaande helpen doorstarten.

ADVIES - Re-integratie, bedrijfsvoering, herstructureren, interimwerk en werving.

COACH/ manager - Met name het motiveren en bijbrengen van kennis en een echte verandermanager (in genoemde vakgebieden).
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play