‘Beweeg en je pad volgt van zelf!’, is mijn motto. Ik ben een optimist die helderheid creëert en oog heeft voor wat er goed gaat en nog beter kan bij mensen en organisaties. Dat doe ik als (NOLOC gecertificeerd) loopbaancoach bij *******************, mijn eigen praktijk voor loopbaancoaching. Aan de hand van 5 praktische stappen leer ik mensen een coachtraject of een training, werk te creëren waar ze energie van krijgen. Dat doe ik zowel voor particulieren als in opdracht van werkgevers.

Speciaal aan mijn aanpak is dat je je niet blind staart op het vinden van je passie. Daarbij maak ik gebruik van de uitgangspunten van Design Thinking, waarbij het belangrijk is om dingen uit te proberen, de juiste mindset te hebben en samen een oplossing te zoeken. Uiteindelijk ga je aan de slag met concrete inzichten en acties, zodat je positieve verandering in gang zet en weer fluitend naar je werk gaat. Cruciaal is daarbij om van 'reactie' (afwachten en reageren op je omgeving) naar 'creatie' (weer zelf richting geven) te gaan.

Helderheid, focus en energie is wat ik zelf meebreng en waarin ik ook graag anderen begeleid.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Benieuwd?
Ervaar het zelf en ontvang een gratis speechcoachsessie van een half uur via: https://designyournewjob/vraag-nu-een-gratis-speedcoachsessie-van-30-minuten-aan/
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play