Foutmeldingen op uw WordPress website; Stijl problemen ontstaan; Contact formulieren werken niet meer? Laat het me weten, ik los fouten snel op en werk ook op basis van ‘no cure, no pay’.

Ik run een digitaal web bureau dat zich concentreert op de ontwikkeling- en het onderhoud van websites. In deeltijd maak ik onderdeel uit van internationale teams, voor uiteenlopende opdrachten.

Mijn doel/ervaring is om websites te ontwerpen met veiligheid in het achterhoofd die eenvoudig te onderhouden zijn en waar geen problemen mee optreden. En als er problemen optreden, het mijn verantwoordelijkheid is die direct op te lossen.

Bekwaamheden:

* Webdesign (Responsive, HTML5, SSL certificatie, SEO).
* Webhosting (Linux, 3 servers verspreid over 3 locaties in USA. Ervaring met linux hosting sinds 1997).
* Website aanpassing (Intensive ervaring met Wordpress en Joomla sinds 2009).
* Maandelijks onderhouds abonnement voor websites (wordpress core / plugin updates, exploit free). Uw website wordt dagelijks geanalyseerd.
* Domein registratie en/of management.
* Website en Email Blacklist Herstel Dienst, Malware/Exploit Verwijdering Dienst.
* Ervaring met opzet/versturen van Mailchimp (nieuwsbrieven), EcWid (e-commerce), Sociale media web-integratie, maken van instructie video’s voor website aanpassingen, etc.
* 10 jaar ervaring in website ontwikkeling op afstand (Email/Skype/WhatsApp) en algemene hulp-op-afstand (remote desktop support).
* 16 jaar verbleven in een omgeving waar voornamelijk Spaans en Engels werd gesproken. Mijn Engels is zeer goed, zowel in woord als geschrift.
* Beginnen transcribent

De eigenaren van bedrijven of organisaties die hieronder zijn afgebeeld in mijn Portfolio zijn allen bereid een referentie af te geven in woord of geschrift.

************/portfolio-marco-recente-projecten/

Dank voor uw belangstelling,
vriendelijke groeten,

Marco *******

v. Mei-2018

p.s.

Na een ICT opleiding te hebben gevolgd in ’87 (systeem beheerder, ICI Arnhem) ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de automatisering (ziekenhuis). Daarna heb ik 5 jaar een BBS gehad die ruim in mijn onderhoud kon voorzien. In 1997 ben ik via huisgenoten in aanraking gekomen met html/css en hebben we samen voor enkele jaren een webshop gerund. In 2001 ben ik verhuisd naar Guatemala waar ik tot Mei 2018 heb gewoond. Ik had daar mijn eigen bedrijf en werkte voornamelijk via internet (Skype/WhatsApp/Email) en als hobby ondersteunde ik lokale organisaties. Ik ben nu in Nederland nog steeds werkzaam in web-design, web-onderhoud en hosting, zowel lokaal als internationaal.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play